BIOLAGE_RAW_Oil_125ml.png

Biolage R.A.W. Replenish Oil Mist

Replenish Oil-Mist er som supermat for håret. Replenish Oil-Mist passer for alle hårtyper og er en spray med mange egenskaper. Replenish Oil-Mist inneholder 6 essensielle og 100 % naturlige oljer. Replenish Oil-Mist kan brukes på forskjellige måter for å oppnå ulike resultater. Her er 5 tips til ulike bruksområder:

1. Bruk før sjamponering som en forbehandling: Ved å tilsette Replenish Oil-Mist i forkant blir sjamponeringen enklere og mer problemfri. Den forbereder håret på føning og sluttresultatet blir et mer gjenfuktet hår.
2. Bruk i sjampoen: Bland Oil-Mist sammen med Biolage R.A.W. Shampoo for en mykere følelse under sjamponeringen. Vær oppmerksom på at den rengjørende virkningen kan bli redusert.
3. Kombiner med Biolage R.A.W. Mask: Bland Oil-Mist sammen med en Biolage R.A.W. Mask for å få et mykere resultat.
4. Påfør før føning: Ved å spraye med Replenish Oil-Mist før føningen blir det lettere å børste håret uten friksjon ved føning med rundbørste.
5. Som ekstra fuktboost og styling: Påfør Replenish Oil-Mist for å definere krøllete hår og oppdatere hårets formminne. Påføres i tørt eller håndkletørt hår.
6. Som en nattinnpakning for håret: Påfør Replenish Oil-Mist før du går og legger deg for å få et mer medgjørlig hår dagen etter.

- 100% med naturlig opprinnelse, 99% biologisk nedbrytbar
- Uten silikoner, uten sulfater, uten parabener
Bruk
Replenish Oil-Mist kan brukes på forskjellige måter for å oppnå ulike resultater. Spray alltid i hånden før du påfører det i håret, slik at du kan tilpasse mengden og fordele det jevnt i håret

Select a location

Select a language